Cukrászda |
A diósdi Erzsike Cukrászda 1976 nyarán nyílt meg, egy olyan épületben, melyet kizárólag cukrászdának terveztek, s amely a ma is jó egészségnek örvendő 88 éves nagymama, id. Osváth Jánosné nevét viseli. Az építményt 2004-ben korszerűsítették, klimatizálták, a fedett részt bővítették, így immár a hangulatos kerthelyiséggel együtt 120 fő egyidejű kiszolgálására alkalmas. A létesítmény kerekesszékkel is megközelíthető. Az Erzsikében 4 mestercukrász dolgozik, 5 cukrásztanulóval. A családi receptúrát a mai idők technológiájával fűszerezték, így készül ma helyben mintegy 60-70 féle saját sütemény, 10-12 féle aprósütemény és 20 féle fagylalt. Gazdag választékot kínálnak az igényes díszmunkák is.
Az Erzsike Cukrászda 2000-ben elnyerte a Magyar és Nemzetközi Gasztronómiai Szövetség Védnöki Tábláját, mely a legmagasabb vendéglátóipari szakmai elismerések egyike. Cukrászdánk a HACCP minőségbiztosítási rendszernek megfelel. |