Rendezvények


Torkos Napok (2010. február 17-18-19.)
Az Osváth Kereskedőház ötödik alkalommal csatlakozik a Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett Torkos Csütörtök országos akcióhoz. A tavalyi kezdeményezésünk sikere nyomán az idén ismét három napon torkoskodhat kedvezményesen. Aki szerdán, csütörtökön vagy pénteken, vagy akár mindhárom napon bejön hozzánk, fél áron válogathat kínálatunkból. Asztalfoglalás a 23+375-049-es telefonszámon. 


Osváth Mikulás (2009. december 4.)
Egy évvel ezelőtt "váratlanul" toppant be hozzánk a mikulás. Most viszont nagyon sokkal készültek a téli vendégre, aki nagyon kedves barátját, Muki-bohócot küldte el a gyerekekhez. Zenés műsora egyaránt szólt kicsiknek és nagyoknak, mindazoknak, akik a "Korona" cukrászdai részét zsúfolásig megtöltötték.

A 10. Kilométeres Utcabál (2009. szeptember 5.)
A Korona Színpadon azok a művészek szerepeltek, akikre látogatóink közül a legtöbben szavaztak. Így került színpadra Szigeti Eszter és Egri József, akik musical- és operett-slágerekkel szórakoztatták a közönséget. A minden korosztály számára méltán népszerű Balázs Pali háromnegyed órás műsora után Kadlott Karcsi fokozta az addig már jól megalapozott hangulatot. A visszatérő vendéget a Calypso Plus Band talpalávaló muzsikája követett. Akik eljöttek, nem bánták meg, hiszen lávakövön sült húsokból válogathattak, s hozzá frissen csapolt sört szolgáltak fel munkatársaink.

Húsvét a Koronában (2009. április 11-13.)
A húsvéti nyuszi ezeken a napokon ételspecialitásokat csempészett a hozzánk látogatók asztalára. Ezek nem voltak többek, de nem is kevesebbek, mint általában a Húsvétkor szokásos kedvencek: bárány, nyúl, tojás, ám mindez sajátos fűszerezéssel, ötletes díszítéssel és egyáltalán nem a szokásos garnírunggal. És a visszajelzések szerint mindezeket nagyon ízletesen ...

Borszerda (2009. április 29.)

Lehajtani egy pohár bort otthon is lehet. Pár falatnyi borkorcsolya után egy deci tisztán, bármely betérőben jól eshet. De minőségi fehéret vagy vöröset úgy, hogy kiadós ebédje után az első pohár borra a házigazda vendége, nem mindig és nem mindenütt kaphat. Nálunk ezen a napon a ház bora mindenkire várt! És nem hiába...

Torkos Csütörtök (2009. február 25-26-27.)

Az idén 4. alkalommal megrendezett országos gasztronómiai akció adta lehetőségekkel  a Korona Étterem és Cukrászda vendégei 3 napig élhettek. Az elmúlt évinél még egy nappal hosszabb, a szerdától péntekig tartó program résztvevői féláron válogathattak alkalmi összeállítású kínálatainkból. Ebben az évben először a diósdi Erzsike Cukrászdában  is 50 %-kal olcsóbban juthattak süteményhez az édességkedvelők.


Mókás Mikulás (2008. december 5.) 

A 12 éven aluli gyermekeket Mikulás-asztal várta a cukrászda szalontermében, amely zsúfolásig megtelt kicsikkel és nagyokkal, akiket szülők és nagyszülők is elkísértek. . A sütemény és üdítő fogyasztása közben Magyarország 4. legnagyobb cirkusz-dinasztiája,  Wertheim-család produkciójában zsonglőrök és bohócok szórakoztatták a mintegy 60 érdeklődőt. A műsor végére megérkezett Télapó, akinek a puttonyából persze előkerültek az ajándékcukorkák is.


Osváth Korona Napok a reneszánsz jegyében (2008. november 4-6.) 

A tavaszi sikeres rendezvényünk megismétléseként újra a reneszánsz jegyében kerültek megrendezésre az Osváth Korona Napok. Az eredeti receptek felhasználásával készített és díszes étlapon ajánlott korabeli étkeket reneszánsz ruhába öltözött étekfogók szolgálták fel délebédre és vacsorára is. Az ínycsiklandó finomságok mellé estefelé a Fabula Együttes lant, koboz és más régi hangszereken játszott reneszánsz dallamokkal szórakoztatta a vendégeket. S míg a vendégek két fogás között ejtőztek a vendéglátók Mátyás mesékkel és udvari adomákkal keresték fel az asztalokat.


Kilométeres Utcabál (2008. szeptember 6.)


A 9. alkalommal megrendezett Utcabál alkalmával felállított Korona Színpadon a helyi Mustang Sportegyesület 47 ifjú táncosa tartott rock adn roll bemutatót, majd előbb Osváth Jánosné választotta Soltész Rezső, valamint az étterembe járó vendégeink szavazata alapján Gergely Róbert és Kadlott Karcsi szórakoztatta az egybegyűlteket. A többszáz fős nézőközönségnek este nyolctól éjfélig a tatabányai Napsugár Zenekar húzta a talpalávalót. A megéhezőket és megszomjazókat a Grill-terasz és a klimatizált étterem várta a megszokott, illetve alkalmi kínálatával. A rendezvény képei »Szerelmesek Éjszakája (2008. június 24.)


A Szent Iván
tüzéhez kapcsolódó népi hagyományok felelevenítésével a szeretet és a  szerelem jegyében romantikus díszletekkel várta vendégeit a Korona Étterem és Cukrászda. Gulyás Csilla hárfaművész és Urbán Tibor spanyolgitár-tanár muzsikája, a közösen meggyújtott gyertyák, a L’amour, Je t’aime, Ma cherie, Versailles, De ja vu, Ti Amo, Amore Mio, Duett elnevezésű, alkalmi menüettek és desszertek, a Szerelemkártyák, a páros-kérdőík kínáltak feledhetetlen estét a betérőknek. A rendezvény képei »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erzsike Cukrászda 
Party Service
 


 

Korona Étterem és Cukrászda


 
Business & Art Mediator x-network