Korona Étterem és Cukrászda
Érdi éttermünkben és cukrászdánkban figyelmes kiszolgálással, szép környezetben levõ kerthelyiséggel, légkondicionált üzlethelyiségekkel, jó parkolási lehetõséggel várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján.

Közel 50 féle saját készítésĂ» sütemény és 20 féle fagylalt, igényes díszmunkák, rendkívül széles hidegkonyhai termékválaszték, 200 féle ételt készítõ melegkonyha és gazdag italválaszték képezi szolgáltatási palettánkat.

Süteményeink, tortáink több generáción keresztül átörökített, régi családi receptjeink alapján készülnek. A magyar és nemzetközi konyha jellegzetességeit egyaránt figyelembe vevõ, a mai kor elvárásainak megfelelõen készülõ, széles árfekvésĂ» menüsorainkkal pedig igyekszünk a legigényesebb ízlésnek is megfelelni. Alkalmazkodunk a rendezvény jellegéhez, a vendégek nemzetiségéhez, életkorához és bármilyen egyéni kéréshez.

A Korona Étterem 1999-ben elnyerte a Magyar és Nemzetközi Gasztronómiai Szövetség Védnöki Tábláját, mely a legmagasabb vendéglátóipari szakmai elismerések egyike. Vendéglátóhelyünk a HACCP minĂ»ségbiztosítási  rendszernek megfelel.
 
Osváth Kereskedõház Kft. további érdekeltségei

Erzsike Cukrászda



 
Party Service
 


 

Korona Étterem és Cukrászda


 
Business & Art Mediator x-network