Party Service
Party Service szolgáltatásunkon keresztül Budapesten és 100 km-es körzetében bármely helyszínen vállaljuk 10 főtől 600 főig családi és céges rendezvények, esküvők, kerti partyk vendéglátásának megszervezését és lebonyolítását 1994 óta. Cégünk széleskörű üzleti kapcsolatokkal rendelkezik. Multinacionális cégek, állami szervek, nemzetközi szervezetek és párok, alapítványok is megtalálhatók megrendelőink között.

Az általunk vállalt rendezvényeknél a vendéglátás lebonyolításának személyi és tárgyi feltételeit egyaránt magas színvonalon biztosítjuk, dolgozóink képzett nagy gyakorlattal rendelkező, hosszú évek óta együtt dolgozó szakemberek. Saját eszközökkel dolgozunk, az ételek az érdligeti Korona Étteremben készülnek, süteményeink a diósdi Erzsike Cukrászdánk termelőműhelyében. A szállítás a cég hűtéssel ellátott járművein történik. Saját meleg- és hidegkonyhának, illetve cukrászatnak köszönhetően korrekt árakat tudunk ajánlani. Alvállalkozókat nem veszünk igénybe.

A Korona Étterem és Cukrászda (1999.), valamint az Erzsike Cukrászda (2000.) is elnyerte a Magyar és a Nemzetközi Gasztronómiai Szövetség Védnöki Tábláját.
 

Korona Étterem és Cukrászda


 
Party Service
 


 

Erzsike Cukrászda 
Business & Art Mediator x-network