Party Service
Party Service szolgáltatásunkon keresztül Budapesten és 100 km-es körzetében bármely helyszínen vállaljuk 10 fõtõl 600 fõig családi és céges rendezvények, esküvõk, kerti partyk vendéglátásának megszervezését és lebonyolítását 1994 óta. Cégünk széleskörĂ» üzleti kapcsolatokkal rendelkezik. Multinacionális cégek, állami szervek, nemzetközi szervezetek és párok, alapítványok is megtalálhatók megrendelõink között.

Az általunk vállalt rendezvényeknél a vendéglátás lebonyolításának személyi és tárgyi feltételeit egyaránt magas színvonalon biztosítjuk, dolgozóink képzett nagy gyakorlattal rendelkezõ, hosszú évek óta együtt dolgozó szakemberek. Saját eszközökkel dolgozunk, az ételek az érdligeti Korona Étteremben készülnek, süteményeink a diósdi Erzsike Cukrászdánk termelõmĂ»helyében. A szállítás a cég hĂ»téssel ellátott jármĂ»vein történik. Saját meleg- és hidegkonyhának, illetve cukrászatnak köszönhetõen korrekt árakat tudunk ajánlani. Alvállalkozókat nem veszünk igénybe.

A Korona Étterem és Cukrászda (1999.), valamint az Erzsike Cukrászda (2000.) is elnyerte a Magyar és a Nemzetközi Gasztronómiai Szövetség Védnöki Tábláját.
 
Osváth Kereskedõház Kft. további érdekeltségei

Korona Étterem és Cukrászda


 
Party Service
 


 

Erzsike Cukrászda



 
Business & Art Mediator x-network